Naar de inhoud

Werken bij Gewoon Speciaal Onderwijs

Wij vinden dat onze leerlingen het best mogelijke onderwijs en uitstekende begeleiding verdienen. Deze ambitie kunnen we alleen realiseren met de best mogelijke medewerkers.

Onze professionals zijn gepassioneerd en deskundig. Zij willen van elkaar leren en voelen zich verbonden als team. Elk team bestaat uit leerkrachten, onderwijsassistenten, specialisten en een schoolleiding. Zij ondersteunen elkaar en vullen elkaar aan. Zo is de kwaliteit die wij leveren een echte teamprestatie!

Jij blijft jezelf ontwikkelen

Leren en ontwikkelen zit in ons DNA. Bij ons is elke medewerker eigenaar van de eigen ontwikkeling. Daarbij krijgt hij of zij alle ruimte om te groeien als mens en als professional.

Gewoon Speciaal Onderwijs ondersteunt dit waar mogelijk. Dit gunnen we ook startende leraren. Daarom krijgen zij bij ons een begeleider, die hen helpt zich te ontwikkelen.

Als medewerker van GSO kun je jezelf blijven ontwikkelen dankzij:

  • Ons onderwijsexpertisecentrum voor training, coaching en begeleiding
  • Leernetwerken
  • Collegiale consultatie
  • Studiedagen op school- en stichtingsniveau

Vacatures

Voor ervaren leerkrachten maken we graag plaats op onze scholen. Ook voor startende en herintredende leerkrachten zijn bij GSO volop kansen.

Actuele vacatures

Wij plaatsen vacatures voor leraren en onderwijsassistenten via www.meesterbaan.nl. Hieronder vind je de actuele vacatures van dit moment.

Accepteer de cookies om de vacatures in te laden.

Open sollicitatie

Om dit werk te kunnen doen, moet je stevig in je schoenen staan en pedagogisch en didactisch behoorlijk wat in huis hebben. Bij GSO krijg je daar veel voor terug: geweldige leerlingen, uitdagend werk, top collega’s en veel ontwikkelmogelijkheden.

Wil jij een bijdrage leveren aan het onderwijs op onze scholen? Mail je cv naar info@gsonderwijs.nl en laat ons weten in welke functie je interesse hebt.

Stage

Gewoon Speciaal Onderwijs vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het opleiden van goede leraren. Daarom zijn onze scholen ‘opleidingsscholen’. Hiervoor werken we samen met de Marnix Academie en Instituut Theo Thijssen (Hogeschool Utrecht). Daardoor kunnen stagiaires hier praktijkervaring opdoen en worden zij begeleid door een mentor.

Kom jij je stage bij ons doen? Mail ons op info@gsonderwijs.nl.
Voeg je cv toe en vermeld in je mail in ieder geval:

  • op welke school je stage wil lopen
  • in welke functie je stage wil lopen
  • welke eisen jouw opleiding stelt
Onze visie op onderwijs Leer onze organisatie kennen Samenwerkingen waar we trots op zijn